3.11.2010

6 Kasim - 10:00 - 10:30


Bu hafta kahramanin dongusunde oldukca onemli bir yere sahip olan 'Bilge' figurunu inceleyecegiz.

3 yorum:

  1. Geçen hafta kaçırdım, bu hafta dinleme imkanı buldum. Çok güzel olmuş, ama çoook kısa (nedense 1 saat olarak düşünüyordum), doyamadan bitti :p Neil Young'ı da iyi oturtmuşunuz ayrıca konuya. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu sefer yakalayabildim. Program genel itibariyle ilgi çekici ancak gerçekten çok kısa. Zaten 30 dakikanın 8-9 dakikası şarkılara gidiyor, kalan 20 dakikada da pek derinlemesine konuşmak mümkün değil haliyle. Ancak yine de o kadar ak sakallı bilge dededen bahsedilirken Gandalf'ın isminin geçmemesine şaşırdım açıkçası. Ayrıca kadın mentor olarak Spider-Man serisindeki Madame Web, yine LotR'den Galadriel, Dune'daki Lady Jessica ve eğer sayılırsa Bond serisindeki M rolüyle Judi Dench verilebilir.

    YanıtlaSil
  3. Degerli yorumlariniz icin cok tesekkurler. Program suremiz 25 dakika, ancak muzigi azaltarak tartismalara biraz daha agirlik verebiliriz.

    Bilge konusundaki yorumlarinizda da haklisiniz. Gandalf`dan bahsedecektik ancak canli yayin sirasinda gelisen diyalogda bazen herseye yer veremiyoruz.

    Onumuzdeki programda anti-kahramanlardan bahsedecegimizi soylemistik. Onerilerinizle katki koymanizi bekliyoruz.

    YanıtlaSil